• basn3.jpg
  • DSCF0941.jpg
  • DSCF0945.jpg
  • DSCF0961.jpg
  • DSCN1170.jpg
  • IMG_0039.JPG
  • img_0101_3.jpg
  • Obraz 257.jpg
  • P1180164.JPG
  • PB250066.JPG
  • PB250074.JPG
  • PB250080.JPG
  • PB250089.JPG
  • PB250097.JPG
  • PB250099.JPG
  • PB250101.JPG
  • PB250103.JPG
  • PICT0028.jpg
  • pict0075.jpg
  • PICT0091.jpg

Fundusze Europejskie, Unia Europejska, Śląskie

 

Poniedziałek 09.11.2020

Śniadanie : Bułka z masłem(z mleka 2%), twarożek, papryka, herbata

Obiad: I Zupa krem z cebuli z grzankami (skład w kuchni )

II Fasolka po bretońsku, chleb, ½ gruszki, herbata z cytryną

Podwieczorek: Jogurt owocowy

 

Wtorek 10.11.2020

Śniadanie: Chleb z masłem(z mleka), kiełbaski na ciepło, ogórek kiszony, herbata

Obiad: I Rosół z lanym ciastem (zawiera seler, gluten)

II Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z sałaty lodowej, kompot

Podwieczorek: Kołaczyk z serem, sok jabłkowy

 

 

Czwartek 12.11.2020

Śniadanie: Bułka z masłem(z mleka), pasta z tuńczyka, ogórek zielony, herbata

Obiad: I Zupa fasolowa(zawiera seler, mleko)

II Kasza manna z cynamonem, mandarynka, kompot

Podwieczorek: Chrupki kukurydziane, sok marchwiowy

 

Piątek 13.11.2020

Śniadanie: Rogal z masłem (z mleka), kakao z mlekiem, pomidor

Obiad: I Zupa kalafiorowa (śmietana 18% z mleka, seler )

II Kluski na parze z nadzieniem jagodowym z masłem, kompot

Podwieczorek: Batonik zbożowy, woda mineralna