• basn3.jpg
  • DSCF0941.jpg
  • DSCF0945.jpg
  • DSCF0961.jpg
  • DSCN1170.jpg
  • IMG_0039.JPG
  • img_0101_3.jpg
  • Obraz 257.jpg
  • P1180164.JPG
  • PB250066.JPG
  • PB250074.JPG
  • PB250080.JPG
  • PB250089.JPG
  • PB250097.JPG
  • PB250099.JPG
  • PB250101.JPG
  • PB250103.JPG
  • PICT0028.jpg
  • pict0075.jpg
  • PICT0091.jpg

Fundusze Europejskie, Unia Europejska, Śląskie

   

Piątek 25.09.2020

Śniadanie: Chleb razowy z masłem (z mleka), serem żółtym, ogórek zielony, herbata

Obiad: I Żurek z jajkiem i koperkiem (zawiera seler, śmietana 18% z mleka )

II Pierogi z truskawkami z masłem, kompot

Podwieczorek: Batonik żurawinowy(zawiera orzechy), woda mineralna

 

 

Poniedziałek 28.09.2020

Śniadanie : Bułka z masłem(z mleka 2%), dżemem, papryka

 

Obiad: I Zupa grochowa (zawiera seler, mleko)

II Makaron z serem, ½ gruszki



Podwieczorek: Jogurt owocowy

 

Wtorek 29.09.2020

Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem(z mleka), kiełbaski na ciepło, ogórek kiszony, bawarka

 

Obiad: I Rosół z ryżem (zawiera seler )

II Kotlet drobiowy(zawiera gluten) , sałatka jarzynowa(zawiera seler, ) , kompot

 

Podwieczorek: Kanapka z serem(z mleka), sałatą i papryką



 

Środa 30.09.2020

Śniadanie: Bułka z pszenna z masłem(z mleka), płatki kukurydziane, mleko, pomidor

 

Obiad: I Zupa jarzynowa (zawiera seler, mleko)

II Kotlet mielony(zawiera gluten) , ziemniaki, mizeria(zawiera mleko) , kompot

 

Podwieczorek: Chrupki kukurydziane, sok marchwiowy

 

 

Czwartek 01.10.2020

Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (z mleka), pasta z makreli, rzodkiewka, herbata

 

Obiad: I Rosół z makaronem (zawiera seler)

II Gulasz wieprzowy(zawiera gluten), kasza, sałatka szwedzka, kompot

 

Podwieczorek: Ciasto marchewkowe, kawa zbożowa z mlekiem

 

Piątek 02.10.2020

Śniadanie: Bułka pszenna z masłem (z mleka), twarożek z mleka ze szczypiorkiem, herbata

Obiad: I Zupa pieczarkowa (zawiera seler, śmietana 18% z mleka )

II Ryż na mleku z sosem truskawkowym

Podwieczorek: Banan